About us

Firma d.o.o. IDEA osnovana je 1991. godine. Bavi se prodajom opreme za lov, streljaštvo i rekreaciju.

Od 2022.g. usvajanjem Zakona o oružju, dozvoljeno je privatnim firmama da mogu uvoziti i prodavati naoružaje za civilni i vojni sector, tako da je naša firma među prvima počela uvoz i prodaju naoružanja za lov i streljaštvo u Crnoj Gori. Mi smo od tada najveći uvoznici i prodavci brendiranih svjetskih firmi kao što su: BENELLI, BERETTA, BROWNING, FRANCHY, WINCHESTER, BREDA, SAKO, TIKA, FABARM, S&W, SIG SAUER, RIZZINI, BULL, KIMBER, CZ, SABATTI, COLT, ROSSI i dr… Takođe smo uvoznici vodećih svjetskih farbrika lovačke, karabinske, pištoljske i revolverske municije kao što su: NORMA, GECO, SAKO, FEDERAL, WINCHESTER, SELLIER & BELLOT, MAGTECH, CCI, ELEY, FIOCCHI, CHEDDITE, NSI, B&P, RC, MAXX TECH i dr…

Pored ovog uvozimo I svjetske firme garderobe kao: CHEVALIER, BROWNING, PERCUSION, VERNEY CARRON i dr..

U ponudi imamo i jedne od najbolji marki start pištolja i revolvera ZORAKI, a u redovnoj ponudi su i Vazdušne puške DIANA-Njemačka I STOEGER-Beretta, vrhunskog kvaliteta I kvalitetnu municiju za iste. Uvijek imamo u ponudi razne modele optika i red dotova, dvogleda, daljinomjera I ostalu galanteriju.

Firma je uvijek dobro snadbjevena sa vrhunskim uljima za zaštitu oružja I ostalim sredstvima za zaštitu I održavanje oružja.

22+

lorem ipsum

10+

lorem ipsum

30+

lorem ipsum